Aanbod 2017

Vrouwencirkels staan dit voorjaar niet op de agenda omdat ik werk aan een nieuw concept. Een project dat rijpend is en wellicht vorm krijgt in het najaar of aan het begin van 2018

Nieuwe Maan-meditaties zijn er voor iedereen met een basiservaring in mediteren. Elke maand laten we ons door de kracht van de nieuwe maan inspireren om naar binnen te keren. We mediteren op de donkere kiem diep vanbinnen, daar waar onze hoogste potentie sluimert, het stille centrum van waaruit alles ontstaat.

Door geregeld contact te maken met je diepste kern herstel je het contact met je ziel, je hogere zelf. Je leert gaandeweg je eigen trilling te verhogen en je ontdekt je hoogste potentieel.

Zomerzonnewende-wandeling en ritueel in het bos komt er dit jaar op vraag van de gemeente Kortenaken. Het project zit nog in een voorbereidende fase maar zal plaatsvinden op 21 juni 2017.

Ceremonies en Rituelen zitten in het permanente aanbod van Celebrating Life
Huwelijk
Geboorte
Overgangsrituelen (bijv. Lentefeesten)
Uitvaart/begrafenis/afscheid
Al deze ceremonies zijn gepersonaliseerd en worden volledig samengesteld voor, en afgestemd op uw behoeften en wensen.

Beperkte gepersonaliseerde rituelen kunnen in de sacrale tuincirkel van mijn praktijk in de Lindestraat te Hoeleden plaatsvinden.

Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover meer informatie wenst.

Padbegeleiding ~ LifeCoaching /WandelCoaching: Een permanent aanbod van individuele coaching en begeleiding op je levensweg.

Angel Light Reading ~ Counseling: Wat je verwachten kan: Liefdevolle en heldere berichten, die jou een duidelijker beeld verstrekken van je situatie. Met een verruimde blik in het hier en nu kan je toekomstige stappen duidelijker zien, en met een helder bewustzijn beslissingen nemen en keuzes maken. Let wel, je persoonlijke verdere toekomst is jouw hoogste vrijheid en verantwoordelijkheid. Een reading is geen toekomstvoorspelling.

Als voorbereiding op een reading is het raadzaam om nota te nemen van al je vragen, die mag je dan meebrengen naar de consultatie.

hier vind je alle data en tarieven