Aanbod 2019

Permanent aanbod:

Life & Business Coaching /Wandel Coaching

Ervaart u beperkingen of hindernissen in uw privé en/of professionele leven? Ik bied u een permanent aanbod van individuele coaching en begeleiding op uw levensweg.

Counseling

Counseling is geen psychotherapie, maar een psychosociale hulpverlening. Als cliënt krijgt u advies en begeleiding op maat. Zo verwerft u meer inzichten in, en leert u beter  omgaan met, de beperkingen en hindernissen in uw dagelijkse leven.

De afstand tot mijn praktijkadres mag in deze tijd geen hindernis zijn. Daarom bied ik u graag een aangepaste werkvorm aan. Zo kan u een video-skype-sessie reserveren:  counseling op afstand.

Supervisie

Ben je zelf psychotherapeut, counselor of life coach, en werk je in een zelfstandige praktijk? Dan loop je  tegen de beperkingen van het solitaire werk aan en begrijp je hoe zinvol supervisie is.

Supervisie wordt als volgt gedefinieerd: het onder begeleiding leren door reflectie op eigen werkervaringen. Door je eigen praktijk en werkwijze te bekijken, door te reflecteren en te onderzoeken, verwerf je meer inzicht in je eigen handelen. Supervisie komt niet alleen je werk en je praktijk ten goede, maar je groeit en rijpt ook zelf als hulpverlener en mens.

Gastspreker

Bij ieder mens en in elke werk- en leefomgeving spelen ze: thema’s als zingeving, ziekte en gezondheid, leven en dood, onthaasten en toch in uw volle potentieel leven, uw innerlijke kracht, omgaan met rouw en verlies, verschillen in de samenleving, (hoog)gevoelig zijn in een ‘harde’ wereld/tijd…

Wanneer de grote en kleine thema’s van het leven in uw organisatie om aandacht vragen is het zinvol een deskundige uit te nodigen voor een gesprek met aansluitend ruimte voor ‘vraag en antwoord’.

Ik spreek en luister als psycholoog en life coach, maar vooral als mens en ervaringsdeskundige.

Ceremonies en Rituelen zitten in het permanente aanbod van Celebrating Life
Huwelijk
Geboorte
Overgangsrituelen (bijv. Lentefeesten)
Uitvaart/begrafenis/afscheid
Al deze ceremonies zijn gepersonaliseerd en worden volledig samengesteld voor, en afgestemd op uw behoeften en wensen.

Beperkte, individuele en gepersonaliseerde rituelen kunnen in de sacrale tuincirkel van mijn praktijk in de Lindestraat te Hoeleden plaatsvinden.

Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover meer informatie wenst.

hier vindt u alle tarieven