Angel Light Reading

Reading met Engelen en Wezens van het Licht

Soms lopen we ronduit vast in ons leven, zitten we met prangende vragen waar we geen antwoord op vinden. Dan kan een reading een opening brengen. Of we ons daar bewust van zijn of niet, ieder van ons wordt begeleid door helpers uit de Engelenwereld, door Wezens van Licht. Zij zijn er om ons te begeleiden voor ons hoogste goed. Het is aan ieder van ons om te beslissen of we die hulp al dan niet inroepen en aanvaarden. Rekening houdend met onze vrije wil kunnen Lichtgidsen of Engelen ons slechts helpen wanneer wij hen daar de toestemming voor geven. Als we die verlenen dan kunnen zij ons pad lichter maken, zij kunnen ons helpen om mentaal, emotioneel en fysiek te helen. Met hun heldere en liefdevolle boodschappen informeren zij ons over de uitdagingen en moeilijkheden in ons leven. Zo helpen zij ons opnieuw een hoopvol perspectief te creëren wanneer wij het spoor bijster zijn.

Een reading is echter geen toekomstvoorspelling. Wat je wél verwachten kan: Liefdevolle en heldere boodschappen. Boodschappen die jou een duidelijker beeld verstrekken over je situatie. Wanneer je focus helder is in het hier en nu, kan je toekomstige stappen duidelijker zien,  kan je vanuit een ruimer bewustzijn beslissingen nemen en keuzes maken. Let wel, je verdere toekomst is jouw hoogste vrijheid en jouw persoonlijke verantwoordelijkheid.

getuigenis CindyPraktisch:

Een reading vertaalt zich meestal in een eenmalig consult. De duurtijd varieert van een half, tot anderhalf uur. Als voorbereiding op een reading is het raadzaam om nota te nemen van al je vragen, die mag je dan meebrengen naar de consultatie.

Voor tarieven kan je op deze pagina terecht.

certif_ AngelLight