Mentor

‘Your task is not to seek love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.’ ~ Rumi

20 jaar geleden startte ik mijn praktijk als psycholoog-psychotherapeut. En zoals het leven zelf was ook mijn werk en aanbod voortdurend in beweging en verkende ik vele paden, de reguliere en ‘alternatieve’, of de weg van een ‘nieuw bewustzijn’.  Ik leef en werk vanuit mijn hart en ziel, mijn psychologische kennis en therapeutische vaardigheden ondersteunen me daarbij. Tegenwoordig werk ik in de eerste plaats als een mentor en hulpverlener voor wie hindernissen en beperkingen ervaart op psychosociaal vlak. En dit zowel privé als professioneel.

Als co-walker wandel ik een eindje mee op je pad. Ik begeleid je wanneer je verdieping en zingeving zoekt in het leven. Ik luister naar  je vragen, en help je met het vinden van jouw antwoorden in de vele lagen van je-zelf.  Zo ontdek je  jouw waarheidje eigen weg en bestemming.  Zo geef je gaandeweg uitdrukking aan je meest waarachtige ‘Zelf’.

Wat is er meer vervullend voor een mentor dan aanwezig te mogen zijn bij het openbloeien van een mens, bij het ontsluiten van diens diepste innerlijke kracht?
Ieder van ons koestert in zich dat levenbevestigende vuur. Geen twee vuren zijn van precies dezelfde aard of intensiteit. Maar stel je de intense gloed eens voor als iedere waakvlam plots ontsteekt, en met volle kracht in zijn ware licht gaat staan…

Vlammezon_Alban Arthan_2

© foto’s: Ingrid Bertrand/ Finn Vilain