Contact

Aandacht: Nieuwe aanmeldingen kunnen voorlopig niet worden geregistreerd. Op deze pagina zal vermeld worden wanneer de praktijk weer open staat voor consultaties.

• Voor een individuele afspraak, of aanmelding voor een workshop stuurt u uw verzoek naar het volgende e-mailadres: ingrid@lightweaver.be Ik neem zo spoedig mogelijk contact op met u.

• Zoekt u een Celebrant voor het samenstellen en begeleiden van een ceremonie of ritueel? Dan kunt u op deze website mijn werk als celebrant verkennen. U kunt bijkomende vragen per e-mail stellen, en nagaan of uw geplande datum beschikbaar is.

• Individuele consulten en workshops vinden plaats op het praktijkadres: Lindestraat 87, 3471 Hoeleden (Kortenaken) tenzij u kiest voor een skype-counseling.

Wanneer u inschrijft om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten/aanbod, dan gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw data wordt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld. Meer info omtrent de privacy onder deze link .