Intuïtieve Reading

Soms lopen we ronduit vast in ons leven, zitten we met prangende vragen waar we geen antwoord op vinden. Dan kan een reading een opening brengen. Of we ons daar bewust van zijn of niet, ik geloof dat ieder van ons wordt begeleid door ‘helpers’. Voor sommigen, zijn dat helpers uit de Engelenwereld, anderen spreken  over Wezens van Licht. Hoe wij die hulp ook benoemen of ervaren, ze is er als een onzichtbare gids. Een gids waarop we ten volle mogen vertrouwen. Wetend dat die liefdevolle leiding alleen ons hoogste goed dient. Het is aan ieder van ons om te beslissen of we die hulp al dan niet inroepen en aanvaarden. Zelf mocht ik ervaren hoe licht en gedragen ik me voel wanneer ik mijn kompas op die hogere bron richt.

Met een open hart en geest ontvang ik heldere en liefdevolle boodschappen die informeren over de uitdagingen en moeilijkheden in je leven. Als je schijnbaar onbegrijpelijke levenspad opnieuw betekenis krijgt, en de mist van angst en twijfel optrekt, dan ontdek je een nieuw en hoopvol perspectief.

Een reading is geen toekomstvoorspelling. Wat je wél verwachten kan: Liefdevolle en heldere boodschappen. Boodschappen die jou een duidelijker beeld verstrekken over je situatie. Wanneer je focus helder is in het hier en nu, kan je toekomstige stappen duidelijker zien. Zo kan je vanuit een ruimer bewustzijn beslissingen nemen en keuzes maken. Let wel, je verdere toekomst is jouw hoogste vrijheid en jouw persoonlijke verantwoordelijkheid.

“‘Ingrid geeft haar readingen met grote aandacht, met respect voor dat wat in de ruimte komt en met een liefdevolle begeleiding in het sterken van haar cliënten’, zo omschreven de Engelen je readingen. Lieve Ingrid, ik kan hier alleen maar bij aansluiten. Je geeft zoveel liefdevolle aandacht aan het proces dat je readingen voor mij heel zuiver zijn.”
~ Cindy Vannoppen, Angel Light Reader en Teacher®

Praktisch:

Een reading vertaalt zich meestal in een eenmalig consult. De duurtijd varieert van een half, tot anderhalf uur. Als voorbereiding op een reading is het raadzaam om nota te nemen van al je vragen, die mag je dan meebrengen naar de consultatie.

Voor tarieven kan je op deze pagina terecht.

certif_ AngelLight