Life Coaching ~ Padbegeleiding

‘Your task is not to seek love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.’ ~ Rumi

Bijna 20 jaar geleden startte ik mijn praktijk als psycholoog. En zoals het leven zelf was ook mijn werk en aanbod voortdurend in beweging en verkende ik vele paden.  Vandaag  stel ik me graag voor als een intuïtief hulpverlener: lifecoach, teacher en psychisch medium. Helder voelen, zien, luisteren (horen), lezen, spreken en schrijven. Het zijn mijn ‘tools’, mij van nature gegeven.

Ik leef en werk vanuit mijn hart en ziel, mijn kennis en vaardigheden ondersteunen daarbij. Noem het holistic coaching, teaching, reading en healing.
Als co-walker wandel ik een eindje mee op jouw pad. Ik luister naar  je vragen, en zo help ik je met het vinden van jouw antwoorden in de vele lagen van je-zelf, je ziel, je wezen. Op een organische en intuïtieve wijze begeleid ik je bij verdieping zoeken in het leven, door het vinden van je waarheidje eigen weg. Je ontdekt gaandeweg hoe je je meest waarachtige ‘Zelf’ tot expressie brengt.

Co-walking kan je ook ook vrij letterlijk nemen. Interesse in wandelcoaching? Hier lees je er meer over.

Wat is er meer vervullend voor een teacher dan aanwezig te mogen zijn bij het openbloeien van een leerling, bij het ontsluiten van diens diepste innerlijke kracht?
Ieder mens koestert in zich dat leven-bevestigende vuur, geen twee vuren zijn van precies dezelfde aard of intensiteit… Maar stel je de intense gloed eens voor als iedere waakvlam plots ontsteekt, en met volle kracht in zijn ware licht gaat staan…

Padbeleiding:Vlam

© foto’s: Ingrid Bertrand/ Finn Vilain