Maan Licht

Audioboek / podcast versie van Maan Licht

Zegeningen voor alle moeders, hetzij in de biologische of spirituele betekenis. ????
Want zijn wij niet allen moeder van iets of iemand, dragen wij niet ieder van ons liefde in ons hart voor de ander. Een hart dat zich vult en vervult, vasthoudt en loslaat. Dankbaar om te kunnen geven en te ontvangen in onvoorwaardelijke liefde. ????

Deze dag is dan ook het moment om de geboorte van Maan Licht te vieren, het geesteskind van Ingrid Bertrand.????
Dit doen we door jullie de luisterversie aan te bieden van Maan Licht.
Zo hoef je slechts je ogen te sluiten en je oren te openen, om je vervolgens te laten meenemen op een wonderlijk tocht doorheen het woud.

We beginnen bij het begin, Koude ogen.
Om nadien op regelmatige tijdstippen nieuwe luisterstukken met jullie te delen.

Welkom en geniet ervan. 

Deel 1

Deel 2

Deel 3

‘In the waves of change we find our true direction’ ~ Unknown
Wanneer de wereld zoals we hem kennen, abrupt een wending neemt… dan voelt het alsof we los komen van alles. Verdwenen is het gekende comfort, het veilige bekende, de regelmaat en orde van de dag.
We ontdekken dat niets nog is zoals het was, of net meer te bieden heeft dan we durfden te vermoeden. We ontmoeten onszelf vanuit een heel andere dimensie. We leren vertrouwen op ons innerlijk compas, met vallen en opstaan…
Het is wonderlijk hoe onze huidige werkelijkheid ten tijde van Covid 19 gelijkend is aan Maan’s tocht. Ook wij staan als mensheid en individu voor ongekende uitdagingen. Hoop, moed en vertrouwen in en voor hetgeen komen zal.
Blessed Ingrid, voor het schenken van dit verhaal.
In deel drie van de podcastversie van het boek ‘Maan Licht’ komen we te weten dat ook Maan aan de vooravond staat van een nieuw begin, maar zoals zo vaak gaat dit gepaard met een pijnlijk loslaten.
Benieuwd? Maak het jezelf gezellig en luister mee.????????
DEEL 4
Dit deel van Maan’s reisverhaal wordt opgedragen aan Pieter Minschart, onze lieve neef. ⭐️❤️
Ook Pieter begint vandaag aan een nieuwe reis….
Moge het licht hem leiden en mag liefde hem omringen.
Gedragen wordt hij, door vele handen en harten, waar hij prachtige herinneringen in nalaat. Dank lieve Pieter, voor je gezelschap, je zijn, je warme en gulle hart, we gaan je missen ????
???? Untill we meet again
‘He said: there are only two days in the year that nothing can be done. One is called yesterday and the other one is called tomorrow. So today is the right day to love, believe, do and mostly to live.’ ~ Dalai Lama
Een spreuk naar Pieters hart❤️ LEEF, rechtuit en ten volle. Heb lief en ontdek zonder terughoudendheid, want het kan snel keren en dan …
We nodigen jou uit om even stil te staan en te luisteren, naar Maan’s verhaal, naar Pieter’s verhaal en naar het verhaal van Ingrid. ????????????

 


UPDATE