Stuur het in de kosmos!

Posted by in Uncategorized

Via stuurhetindekosmos@gmail.com komt je geheime gedachtegoed – kosteloos – op een veilige bestemming. De kosmos heeft een eindeloos ontvangend vermogen! šŸ™‚

Earth Horizon

‘Mag ik mijn hersenspinsels naar je toesturen?’ De vraag kwam in mijn inbox – samen met een pagina vol bedenkingen, vragen en reflecties. Niet de eerste keer…

Sinds kort bied ik begeleiding via e-mail aan, gekoppeld aan een vast vooropgesteldĀ  tarief. Of dit bericht dan op deze manier beantwoord diende te worden? ‘Neen, gewoon lezen. Zonder meer…’.

Als ik een dergelijk bericht ontvang – en lees – dan verbind ik me energetisch en geestelijk-emotioneel met de persoon en diens energetische veld. Het is een woordeloos engagement, zelfs zonder ‘reply’.
Mijn levenservaringen hebben me geleerd bewust en begrensd met mijn energie om te springen. Wat ik te bieden heb schuilt in het immateriĆ«le, en is van een subtiele energetische aard. Ik heb geleerd dat het van een kosmisch evenwicht getuigt mezelf, voor wat ik aanbied, op een gepaste wijze te laten waarderen – en vooralsnog is dat een billijke financiĆ«le tegemoetkoming.

Omdat ik deze persoon hoe dan ook in mijn hart sluit wilde ik haar niet in de kou zetten.
Haar behoefte was er onverminderd. Dus bedacht ik het volgende: Als ze haar ‘herspinsels’, zoals ze dat zelf noemde, nu eens gewoon naar – bijvoorbeeld ‘De hemel’, ‘Mijn krachtdier’, ‘Mijn engel’, … – stuurt, een antwoord zal er niet komen en er wordt geen kosteloze claim op iemands krachten gedaan.

Van het een komt natuurlijk het ander. En vandaag stuur ik een kanaal de wereld in waar eenieder die er nood aan heeft zijn zieleroerselen – geheel vrijblijvend en ongezien – in kwijt kan. Via ‘stuurhetindekosmos’ kun je je gedachten, gevoelens, je hersenspinsels, versturen zonder daar ooit een antwoord op te krijgen. Ze komen dan ongelezen in het wereldwijdeweb terecht en verdwijnen letterlijk in de kosmos. Energetisch kan de kosmos je zielegoed grenzeloos aan. Het e-mailadres – stuurhetindekosmos@gmail.com – verwijdert bij ontvangst gelijk je bericht zodat het gegarandeerd nooit gelezen wordt.